• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Lay3rs 3Dkanjers - printen in het klaslokaal
Lay3rs 3Dkanjers - printen in het klaslokaal €2.144,63 Excl. BTW

Lay3rs 3Dkanjers - printen in het klaslokaal

Informatie

Het nieuwe gereedschap in de klas 

Lay3rs ziet veel mogelijkheden in het nieuwste en misschien wel het meest hippe gereedschap van deze tijd, de 3dprinter. Samen met 3Dkanjers, Ultimaker en De Rolf Groep levert Lay3rs het meest complete pakket voor 3dprinten in het onderwijs !!! In de projecten van 3Dkanjers richten wij ons op de leerkrachten en de leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs en op de inbedding in en ondersteuning vanuit de regio. Het is onze doel om technologie aan kinderen aan te kunnen bieden in hun eigen school- en leefomgeving. 

Kennisdeling en samenwerken 

We zijn van mening dat het werken met de 3D-printer in het klaslokaal ingebed dient te worden in lopende leerlijnen binnen het basisonderwijs. Daarom is de 3Dkanjers Community continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe modules en leskaarten. Voor en door leerkrachten.  Doen en bouwen is leren 
3Dkanjers heeft als focus om leerlingen in groep zes, zeven en/of acht (bovenbouw) van een basisschool en leerlingen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs kennis te laten maken met de 3D-printer. Leerlingen zullen enerzijds tijdens de lessen in aanraking komen met de mogelijkheden van het 3D-printen en anderzijds met het bouwen van de 3D-printer zelf. Het leren start dus op dag 1. Het bouwen is een wezenlijk onderdeel van de leerlijn die 3Dkanjers heeft ontwikkeld. Zo kan 3D-printen een belangrijke invulling geven aan het lesprogramma binnen de nieuwe leerlijn ‘wetenschap en technologie’, die alle basisscholen in 2020 ingevoerd moeten hebben. 

Je staat er niet alleen voor 

Het zelf oplossen van (moeilijke) problemen is één van de uitgangspunten van de 3Dkanjers Experience. Dit maken de leerlingen (en leerkrachten) niet alleen mee tijdens het maken en printen van 3D-objecten, maar ook tijden het bouwen en onderhouden van de 3D-printer. Een 3D-printer is geen plug-and-play apparaat !!! 
Gedurende het bouwen van de printer werken we met als eerste aanspreekpunt voor de betrokken leerkrachten een 3Dkanjers coach. Deze kanjer geeft ook de workshops en is gedurende het project (intakeworkshop tot en met de terugkommiddag) de rots in de branding. Indien nodig komt hij/zij naar de school om eventuele problemen te verhelpen. En natuurlijk hebben we ook een professionele ServiceDesk. Zodra je 3Dkanjers project is afgerond, draagt de 3Dkanjers coach de ondersteuning over aan één van de medewerkers van de ServiceDesk. Zij staan je altijd met raad en daad bij.

Informatie

Zodra je je hebt aangemeld voor de cursus ontvang je meer informatie en de bijbehorende cursus materiaal. Wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch en/of per e-mail contact met u op om de cursus te plannen en u van de benodigde informatie te voorzien. U hoeft na uw aankoop geen verdere actie te ondernemen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »