• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms

Over Lay3rs 3Dprinting

Visie

De 3Dprinter zal onze wereld veranderen op gebied van product design, ontwikkeling en produceren. Door de steeds vernieuwende technologie en materialen, intelligentie van software en toegankelijkheid van de gebruikersinterface, zullen de toepassingen met 3Dprinten de komende 5 jaar zowel voor de consument als wel het bedrijfsleven een enorm belangrijke plek in gaan nemen. De 3dprinter zal niet alleen zijn rol spelen in productontwikkeling en prototyping, maar ook een hoofdrol gaan spelen in het produceren van gepersonaliseerde  eindproducten. Er komt een tijdperk dat je alleen nog produceert op het moment dat je het nodig hebt, op de plek dat je het nodig hebt, met materialen die je op dat moment nodig hebt. Dat is misschien wel in je eigen huiskamer, maar kan ook op gecentraliseerde productie locaties dichtbij de klanten, wat ook nog eens een grote impact zal hebben op voorraad beheer en logistieke processen.

Lay3rs 3dprinting is gespecialiseerd in de hele waardeketen van “idee tot eindproduct”. Als marktleider in Nederland zullen wij de gevestigde maakindustrie ondersteunen in deze belangrijke transformatie van produceren met behulp van 3dprinting.

 

 

Thuiswinkel Waarborg

Wij zijn de trotse eigenaar een Thuiswinkel waarborg en dat vertellen wij graag. U kunt bij ons met een gerust hart bij ons uw producten bestellen. Wij bieden de volgenden garanties welke regelmatig gecontroleerd worden door Thuiswinkel.org Thuiswinkel waarborg

 

  Thuiswinkel waarborg garantie   Je weet bij wie je winkelt:
de contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan duidelijk op het Thuiswinkel Waarborg-certificaat.

  Thuiswinkel waarborg garantie   Klachtenbemiddeling & geschillencommissie:
bij klachten krijg je binnen 14 dagen een reactie van ons lid. Kom je er niet uit met de webwinkel, dan biedt Thuiswinkel.org gedegen klachtenbemiddeling en een onafhankelijke geschillencommissie.

  Thuiswinkel waarborg garantie   Duidelijkheid over kosten:
voorafgaand aan het bestelproces word je geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten.

  Thuiswinkel waarborg garantie   Privacy:
je wordt vooraf gevraagd of jouw gegevens aan derden verstrekt mogen worden. 

  Thuiswinkel waarborg garantie   Achterafbetaling:
je krijgt de mogelijkheid om minimaal 50% van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen, wanneer het gaat om de aankoop van producten.

  Thuiswinkel waarborg garantie   E-mail:
jouw e-mailadres wordt naast inhoudelijke communicatie alleen gebruikt voor aanbiedingen van soortgelijke producten/diensten die je eerder hebt gekocht. Daarbij krijg je altijd de mogelijkheid om je af te melden.

  Thuiswinkel waarborg garantie   14 dagen bedenktijd: 
je kunt de webwinkel binnen 14 dagen melden dat je van de koop wilt afzien. Vanaf dat moment heb je maximaal 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Wanneer je alles retour stuurt, krijg je alle eerder gemaakte kosten terug. Alleen de kosten voor retour sturen zijn voor jou.

  Thuiswinkel waarborg garantie   Veiligheid:
wanneer je persoonsgegevens verstrekt of een betaling doet op de website, verloopt dit via een beveiligde verbinding. 100% veiligheid is echter nooit te garanderen.

  Thuiswinkel waarborg garantie   Garantie via de webwinkel:
met een defect product kun je altijd terecht bij de verkoper. Als herstel of vervanging niet mogelijk is, dan krijg je je geld terug.

  Thuiswinkel waarborg garantie   Financiële check:
onze leden doorlopen jaarlijks een financiële check, waarbij wordt gekeken of de webwinkel financieel gezond genoeg is om aan zijn verplichtingen naar de consument te kunnen voldoen. Maar let op: Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds.

  

Filialen

Lay3rs 3Dprinting BV Eindhoven
De Dieze 28
5684 PT Best
E: [email protected]
T: +31850489100

KvK 75839776
BTW nummer : NL860415296B01
Banknummer : NL46 ABNA 0561715092

Maandag: 09:00u-17:00u
Dinsdag: 09:00u-17:00u
Woensdag: 09:00u-17:00u
Donderdag: 09:00u-17:00u
Vrijdag: 09:00u-17:00u
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

 

 Lay3rs 3Dprinting Apeldoorn
 Vlijtseweg 130
 7317AK Apeldoorn
 E: [email protected]
 T: +31 55 2032166

 Openingstijden:

Maandag: alleen op afspraak
Dinsdag: alleen op afspraak
Woensdag: alleen op afspraak
Donderdag: alleen op afspraak
Vrijdag: alleen op afspraak
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »