• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms

Professional 3D Printers

De markt voor 3D printers is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Er zijn op dit moment veel verschillende fabrikanten die gebruiken maken van verschillende technieken. De grote variatie aan producten maakt het lastig voor consumenten, maar ook voor zakelijke, gebruikers, een goede keuze te maken bij het selecteren van de juiste 3D printer.

De prijzen van printers in de professionele markt beginnen rond de €2.000,- en lopen op tot boven €100.000,-. Fabrikanten beschermen zowel aanschaf- als materiaalprijs en deze kan ook nog weleens variëren per aanbieder of regio. De 3D-printers worden dan ook kwalitatiever met elkaar vergeleken dan de printers voor de prosumer. We bespreken onder meer de toepassing en industrie, maar ook de prijs van het materiaal en de machine voor de verschillende technologieën en hun printers.

3Dprinter leasen?

Het is mogelijk om als zakelijke klant bij ons uw 3D printer te leasen. Wilt u meer informatie en/of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

3Dprinter huren?

Het is mogelijk om bij ons uw 3D printer te huren. Ieder duur van 1 dag t/m enkele maanden is mogelijk. Wij maken een oplossing op maat voor u. Wilt u meer informatie en/of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Service

Wij helpen u graag bij het selecteren van het juiste product en nemen graag de tijd voor u in een van onze showrooms. Daarnaast kunt u ons ook altijd per e-mail en telefonisch benaderen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »