• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Lay3rs 3Dprinting Introductie cursus
Lay3rs 3Dprinting Introductie cursus €206,61 Excl. BTW

Lay3rs 3Dprinting Introductie cursus

Informatie

Deze cursus haalt de drempelvrees weg met 3Dprinten. U krijgt een opleiding die de basiskennis op gebied van 3Dprinten bij brengt. In deze cursus leert u de theorie achter 3Dprinten, de eerste stappen in ontwerpen in open source software en het uitprinten van de eerste zelf ontworpen modellen.

De cursus bestaat uit 2 avonden van 2 uur. U heeft een eigen laptop nodig voorzien van Wi-Fi en USB. Indien u geen 3Dprinter heeft, stellen wij deze beschikbaar tijdens de cursus. Tussen de 2 sessies zal ook huiswerk gegeven worden voor maximaal rendement van de cursus.

Inschrijving is mogelijk via de webshop of per mail. De cursus wordt ingepland bij meer dan 5 inschrijvingen. Maximaal 8 inschrijvingen mogelijk.

 

Data

Aan de hand van de inschrijving die we ontvangen plannen we met alle cursisten een datum in. Hieronder staan geplande data, kan je dan ook dan kun je aansluiten bij de cursus mits deze nog niet vol zit.

Geplande cursus data:

  • Op dit moment worden er voor september en oktober meer cursussen ingepland, u wordt op e hoogte gehouden wanneer u zich inschrijft voor de cursus.

 

Locatie

De cursussen worden in onze winkel in Eindhoven gegeven. Mocht de cursus willen doen met 5 personen of meer dan kunnen wij de cursus ook op locatie geven. Neem hiervoor contact op per e-mail. Let op: wanneer de cursus buiten de regio Eindhoven gegeven wordt rekenen wij hier extra kosten voor. 

 

Informatie

Zodra je je hebt aangemeld voor de cursus ontvang je meer informatie en de bijbehorende cursus materiaal. Wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch en/of per e-mail contact met u op om de cursus te plannen en u van de benodigde informatie te voorzien. U hoeft na uw aankoop geen verdere actie te ondernemen.

 

Actie

Bij aankoop van een Ultimaker of een Builder 3Dprinter krijgt u 50% korting op deze cursus. Wilt u gebruik maken van deze korting, neem dan contact met ons op via e-mail.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »