• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Bezoek onze showroom in Eindhoven
  • Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis*

Betaalmethoden

Voor iedere leveringsmethode zijn er verschillende betaalmethode beschikbaar die u kunt gebruiken. Wij hebben verschillende mogelijkheden zodat u kan kiezen voor
 

Betaalmethode bij verzending

 

iDEAL

IDEAL (Gratis)

De meeste gebruikte betaalmethode in Nederland. Uw betaling is direct bij ons bekend en daardoor kan uw bestelling direct verstuurd worden. Deze betaalmethode is gratis.

 

PayPal

PayPal (Gratis)

PayPal is een internationaal veel gebruikte betaalmethode en ook in onze webwinkel te gebruiken. Voor het betalen via PayPal rekenen wij 3,4% transactiekosten. Bij het selecteren van de betaalmethode in uw bestelling ziet u meteen wat de totale kosten zijn van deze betaalmethode.

 

MasterCard

Mastercard (2,5% transactiekosten)

U kunt bij ons ook betalen met uw Mastercard. Voor het betalen via Mastercard rekenen wij 2,5% transactiekosten. Bij het selecteren van de betaalmethode in uw bestelling ziet u meteen wat de totale kosten zijn van deze betaalmethode.

Deze methode is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten

Visa

Visa (2,5% transactiekosten)

U kunt bij ons ook betalen met uw VISA card. Voor het betalen via VISA card rekenen wij 2,5% transactiekosten. Bij het selecteren van de betaalmethode in uw bestelling ziet u meteen wat de totale kosten zijn van deze betaalmethode.

Deze methode is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten

Bank transfer

Bankoverschrijving (Gratis)

U kunt uw bestelling betalen door het bedrag over te maken naar onze bankrekening. U krijgt na uw bestelling een e-mail met daarin de details vermeld, maar u kunt onze bankgegevens ook op onze website bekijken. Deze betaalmethode is gratis.

 

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash (Gratis)

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen in België en daarom is het ook bij ons mogelijk om deze betaalmethode te gebruiken. Deze betaalmethode is gratis. 

 

SOFORT Banking

SOFORT Banking (Gratis)

SOFORT Banking is de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen in onder andere Duitsland en daarom is het ook bij ons mogelijk om deze betaalmethode te gebruiken. Deze betaalmethode is gratis. 

 

 

Achteraf betalen (€16,95 per transactie)

U kunt uw bestelling ook achteraf betalen. Wij maken hierbij gebruik van de Betaalservice van PostNL. Deze betaalmethode kost €16,95 euro. U kunt uw bestelling betalen wanneer uw bestelling bij u wordt bezorgd. Een bestelling t/m een bedrag van €500 euro kunt u aan de deur betalen. Voor een bestelling van meer dan € 500 kunt u bestelling betalen en afhalen op een PostNL locatie.

Opmerking: Bij het plaatsen van de bestelling wordt voor een hoger bedrag weergegeven voor de rembours betaalmethoden. In dit bedrag zijn de verzendkosten voor uw bestelling inbegrepen. 

 

Invoice

Factuur (Gratis)

Deze betaalmethode wordt alleen aangeboden aan zakelijke klanten. Wilt u als bedrijf op factuur bij ons bestellen neem dan contact met ons op. 

 

 

Betaalmethode bij afhalen

Standaard betaalmethoden bij afhalen zijn pinnen en contant. Hoewel u tijdens uw bestelling moet selecteren welke u wilt gebruiken kunt u in in onze filialen nog uw betaalmethode wijzigen. Wilt u meer weten over waar u uw bestelling kan ophalen kijk dan bij onze verzendmethoden

                  Pin  Cash

LET OP: Helaas kunt u op dit moment nog niet pinnen in ons filiaal in Apeldoorn.


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »