• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
colorFabb varioShore TPU
colorFabb varioShore TPU €44,79 Excl. BTW

colorFabb varioShore TPU

€54,20
€44,79
Incl. BTW | Excl. Verzendkosten Excl. BTW | Excl. Verzendkosten
1-3 dagen
Artikelnummer: GBS3P2R6
EAN: 8720039151314
Informatie

varioShore TPU heeft een paar belangrijke onderscheidende kenmerken: zijn variabele shore-hardheid, verminderd gewicht en dichtheid en zachte aanraking. Met varioShore TPU kunnen gebruikers de dichtheid van het materiaal variëren door de temperatuur en de materiaaldoorvoer (snelheid en laaghoogte) aan te passen. Bij temperaturen tussen 200 en 250C zullen de materialen beginnen uit te zetten tot ongeveer 1,4 - 1,6 keer het oorspronkelijke volume. Dit betekent dat het materiaal met lage stroomsnelheden (60-70%) kan worden bedrukt om de actieve schuimvorming te compenseren, wat in ruil daarvoor zeer zachte geprinte delen oplevert. Tussen 190 en 200C kan het materiaal worden geprint zonder schuimvorming, wat resulteert in andere haptische en hardere prints in vergelijking met geschuimde monsters.

VarioShore TPU is ontwikkeld in samenwerking met Lubrizol en is een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor het printen van bijvoorbeeld inlegzolen en cosplayonderdelen.

Let op dat kleurvariaties kunnen voorkomen. De kleur zal lichter worden wanneer het materiaal zich in de maximale schuimstaat bevindt, in tegenstelling tot de niet-geschuimde staat, die een diepere en rijkere kleur laat zien.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »