• Marktleider in 3D Printing
 • Hoogwaardige service en support
 • Fysieke showrooms
UltiMaker S5 Pro Bundle
UltiMaker S5 Pro Bundle 9297,- Excl. BTW

UltiMaker S5 Pro Bundle

Bestseller
SKU: 218251
EAN: 8719874982368
Informatie

Industriële productiekracht op uw bureau

De Ultimaker S5 Pro Bundle past uw 3D-printworkflow aan door middel van automatische materiaalverwerking, efficiënte luchtfiltering en vochtregulatie van het filament. Deze functies maken een productie van 24/7 mogelijk en is door een uitgebreide reeks materialen geschikt voor veeleisende toepassingen.

De kracht achter de Ultimaker S5 Pro Bundle

 • Ultimaker S5 is onze bekroonde, composietklare, dual extrusion FFF desktop 3D-printer

  Ultimaker S5

  De specificaties van deze topklasse desktopprinters voldoen aan het gebruiksgemak dat wordt geleverd met een complete 3D‑printoplossing die het vertrouwen heeft van honderdduizenden professionals over de hele wereld.

 • De Ultimaker S5 Air Manager filtert tot 95% van de ultrafijne deeltjes

  Air Manager

  De Ultimaker S5 Air Manager zorgt voor een veiligere werkomgeving met een nog bredere keuze aan materialen. De gesloten luchtstroom van binnen naar buiten vangt of verspreid tot 95% van de UFP's.

 • Ultimaker S5 Material Station auto-material switching 6-spool prefeeder for up to 24 7 3D printing productivity.

  Material Station

  Het Ultimaker S5 Material Station herdefinieert materiaalverwerking. Zelfgemaakte droogkasten behoren tot het verleden en er hoeft minder tijd te worden besteed aan het bedienen van de printer. Gewoon ongeëvenaarde en efficiënte bureau productie.

   

  6 materiaalhouders voor onbeperkte flexibiliteit

  Met de Ultimaker S5 Pro Bundle kunt u de spoelen filament van de Ultimaker in elke volgorde in een van de zes compartimenten laden, met door NFC ondersteunde herkenning.

  Dat zijn meer dan 28 miljoen materiaal- en kleurcombinaties die u kunt aanpassen op uw toepassingen en uw workflow. Voeg materialen van derden toe en de mogelijkheden zijn onbeperkt.

  Als het filament op is of als u begint aan een nieuwe print die een ander materiaal nodig heeft, schakelt het Material Station automatisch over naar de volgende spoel, zolang deze in een van de compartimenten geladen is.

  De Ultimaker S5 Pro Bundle biedt een oplossing voor al uw zorgen met betrekking tot de verwerking van het 3D-printmateriaal
   
   

  Ongeëvenaarde productiviteit

  Het Material Station en de Air Manager stellen de Ultimaker S5 in staat om hoogwaardige 3D-producten en -modellen te printen en met een maximale uitvoer te leveren.

  Samen zorgen de enorme capaciteit en end-to-endmateriaalverwerking van de Ultimaker S5 Pro Bundle voor hogere printprestaties, afdrukkwaliteit en uptime voor een betrouwbare productie 24/7, terwijl menselijke fouten, printtijd en bedieningstijd worden geminimaliseerd.

  De Ultimaker S5 Pro Bundle verhoogt de productiviteit en maakt tot 24/7 3D‑printen mogelijk
   

  Technische specificaties Ultimaker S5 Pro Bundle

   

  330 x 240 x 300 mm

  (13 x 9,4 x 11,8 inch)

  495 x 500 x 1197 mm

  (19,5 x 19,5 x 47,1 inches) 

  Fused filament fabrication (FFF)

  41.9 kg (92.4 lbs) 

  100V-240V AC, 50-60 Hz

  600W

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »