• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Formlabs Form 3+ Complete Package
Formlabs Form 3+ Complete Package 3555,- Excl. BTW

Formlabs Form 3+ Complete Package

Nieuw
Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis
SKU: PKG-F3-WS-SVC-COMPLETE
EAN: 4260543463373
Informatie

Professioneel, betrouwbaar, veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Alles waar Formlabs voor staat is ook terug te vinden in de Form 3+. Net als zijn voorganger de Form 3 gebruikt de Form 3+ Het light processing systeem dat het eerst geïntroduceerd werd met de Formlabs Form 2 Wat zorgt voor snellere en mooiere prints.

Volledig herzien printproces
Formlabs heeft de Form 3+ intern aan een grondige vernieuwing onderworpen. De betrouwbaarheid en de kwaliteit van de geprinte onderdelen zijn zo nog verder verbeterd. Zo bouwt de form 3+ voort op het vernieuwde systeem uit de Form 3, genaamd Low Force Stereolithography (LFS). Ook maakt de Form 3+ gebruik van het ruime bouwoppervlak van 14.5 x 14.5 x 18.5 cm.

Low Force Stereolithography (LFS)
Wat is Low Force Stereolithography nu? LFS is een geavanceerde vorm van SLA (Stereolithographic Apparatus). LFS gebruikt lineaire verlichting en een flexibele resin tank om de hoogste kwaliteit te bekomen, maar werkt nog steeds met een hoogwaardige Light Processing Unit en een laser van 85 micron. Zo print u modellen met laagdiktes tussen 25 en 300 micron.

Low Force Stereolithography zorgt voor een grotere consistentie van uw printproces en een succesvollere herhaling van uw prints. De uitstekende afwerking wordt bovendien gecombineerd met zeer makkelijk te verwijderen support. De geïntegreerde adaptieve laagdikte zorgt voor een perfecte balans tussen hoge detaillering en hoge printsnelheid voor de best mogelijke resultaten.Wat is nieuw?
De Form 3+ bevat net als de Form 3, 20 geïntegreerde sensoren voor een verbeterd gebruiksgemak. De Form 3+ bouwt voor op het innovatieve design van de Form 3 met snel vervangbare onderdelen en de nieuwe resin tank en bouwt hier op door. Met de nieuwe bouwplaat verwijder je de prints snel van de bouwplaat zonder dat hier nog een plamuurmes voor nodig is.

Ook bied de nieuwe Form 3+ een verbeterde LPU stabilisatie, verbeterde temperatuur controle, en een verbeterde beginlaag prestaties.

Voortgang op kwaliteit

Natuurlijk heeft Formlabs niet alles vernieuwd. De build platform van de Form 2 en 3 kunnen ook gebruikt worden voor de Form 3+, en alle resins zijn ook compatibel met de Form 3. Het automatische navulsysteem is hierbij gebleven.

Remote Printing
Voor de bedrijfsomgeving heeft Formlabs ook remote printing system toegevoegd. Het volgen van de prints in PreForm en Dashboard was al mogelijk, maar deze vernieuwing laat toe om in teams samen te werken, elkaars voortgang te zien en vooral prioriteiten te stellen voor dringende prints.

Inbegrepen:

LET OP: een resin cartridge is niet standaard meegeleverd en moet apart bij besteld worden!

Formlabs Pro Service Plan
Tailored for professionals, this premier support service is designed to meet the needs of your business and deliver rapid response to critical issues. Get a 30-minute customized training session, phone support, priority email support, and hot swap for hardware replacements. Service available in English, German, French, and Italian.

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »