• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Formlabs Form 3+ Basic Package
Formlabs Form 3+ Basic Package 2399,- €3.745,00 Excl. BTW

Formlabs Form 3+ Basic Package

Aanbieding
€4.531,45
€3.745,00
€2.902,79
€2.399,00
Incl. BTW | Standaard verzendkosten binnen Nederland Excl. BTW | Standaard verzendkosten binnen Nederland
3-4 Werkdagen
EAN: 4260543463373
SKU: PKG-F3-WS-SVC-BASIC
Informatie

Professioneel, betrouwbaar, veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Alles waar Formlabs voor staat is ook terug te vinden in de Form 3+. Deze opvolger van de Formlabs Form 2 werkt met een vernieuwd light processing systeem dat snellere en mooiere prints mogelijk maakt.

Volledig herzien printproces
Formlabs heeft de Form 3+ intern aan een grondige vernieuwing onderworpen. De betrouwbaarheid en de kwaliteit van de geprinte onderdelen zijn zo nog verder verbeterd. Dit komt dankzij het vernieuwde systeem, genaamd Low Force Stereolithography (LFS). Ook het bouwoppervlak is lichtjes vergroot, tot een oppervlakte van 14.5 x 14.5 x 18.5 cm.

Low Force Stereolithography (LFS)
Wat is Low Force Stereolithography nu? LFS is een geavanceerde vorm van SLA (Stereolithographic Apparatus). LFS gebruikt lineaire verlichting en een flexibele resin tank om de hoogste kwaliteit te bekomen, maar werkt nog steeds met een hoogwaardige Light Processing Unit en een laser van 85 micron. Zo print u modellen met laagdiktes tussen 25 en 300 micron.

Low Force Stereolithography zorgt voor een grotere consistentie van uw printproces en een succesvollere herhaling van uw prints. De uitstekende afwerking wordt bovendien gecombineerd met zeer makkelijk te verwijderen support. De geïntegreerde adaptieve laagdikte zorgt voor een perfecte balans tussen hoge detaillering en hoge printsnelheid voor de best mogelijke resultaten.Wat is nieuw?
De Form 3+ bevat 20 geïntegreerde sensoren voor een verbeterd gebruiksgemak. Het design werd aangepast en enkele onderdelen zijn snel vervangbaar. Bovendien is de resin tank volledig vernieuwd.

Voortgang op kwaliteit

Natuurlijk heeft Formlabs niet alles vernieuwd. De build platform van de Form 2 kan gebruikt worden voor de Form 3+, en alle resin cartridges zijn ook compatibel met de Form 3. Het automatische navulsysteem is gebleven.

Remote Printing
Voor de bedrijfsomgeving heeft Formlabs ook remote printing system toegevoegd. Het volgen van de prints in PreForm en Dashboard was al mogelijk, maar deze vernieuwing laat toe om in teams samen te werken, elkaars voortgang te zien en vooral prioriteiten te stellen voor dringende prints.

Inbegrepen:

  • 1x Form 3+ 3D Printer
  • 1x Form 3 Resin Tank V2.1
  • 1x Form Build Platform
  • 1x From 3 Finish Kit

LET OP: een cartridge resin is niet standaard geleverd en moet apart bij besteld worden!

Formlabs Pro Service Plan
Tailored for professionals, this premier support service is designed to meet the needs of your business and deliver rapid response to critical issues. Get a 30-minute customized training session, phone support, priority email support, and hot swap for hardware replacements. Service available in English, German, French, and Italian.

 

 
 
 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »