• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Shining 3D EinScan H(demo scanner)
Shining 3D EinScan H(demo scanner) 3999,- Excl. BTW

Shining 3D EinScan H(demo scanner)

3-5 Werkdagen
Informatie

Einscan H

Met de sterke punten van technische accumulatie op 3D vision technology in meer dan een decennium, introduceert SHINING 3D nu zijn nieuw ontwikkelde handheld 3D-scanner, EinScan H. Gebaseerd op hybride structuurlichttechnologie van LED en onzichtbaar infraroodlicht, maakt EinScan H het scannen van menselijke gezichten comfortabeler zonder sterk licht. Met een ingebouwde kleurencamera en een groot gezichtsveld levert EinScan H 3D-gegevens van hoge kwaliteit met full colour klaar voor gebruik in minuten.

 

Infrarood & Structured Light Hybrid Light Source

Hybride structuurlichtbrontechnologie die gestructureerd LED-licht en onzichtbaar infraroodlicht in één apparaat integreert en geavanceerde slimme voorinstellingen toevoegt in verschillende scanmodi, maakt 3D-scannen mogelijk in een breed scala aan toepassingen en bevordert de popularisering van draagbare 3D-scantechnologie.

 

Het tijdperk van scannen met hair acquisition

De onzichtbare infraroodlichtbron biedt een betrouwbare oplossing voor het probleem van het verwerven van donkergekleurde objecten en maakt het gemakkelijk om mensenhaar te verwerven.

 

Onzichtbaar licht 3D-scanervaring

De nieuwe modus voor het scannen van gezichten gebruikt onzichtbaar infrarood licht waardoor een veilig en comfortabel scanproces mogelijk is.

 

Fine Details

Indrukwekkende hoge resolutie bereikt 0,25 mm, EinScan H legt de volledige geometrie van objecten zoals kunstwerken of meubels vast met fijne details. De hoge nauwkeurigheid van gescande gegevens tot 0,05 mm en volumetrische nauwkeurigheid 0,1 mm / m verbetert de precisie van 3D-modellering in een dichte puntenwolk of polygoonmazen.

 

Snelle Scans

Scansnelheid tot 1.200.000 punten / s en een grote scan-FOV van 420 * 440 mm zorgen voor een snelle 3D-scan van objecten van groot formaat. Het geoptimaliseerde uitlijningsalgoritme maakt een efficiënte uitlijning mogelijk ondanks kleine bewegingen van het gescande object of de gescande persoon.

 

Full-color Reproduction

De ingebouwde kleurencamera ondersteunt het vastleggen van full colour textuur en het volgen op textuur.

 

Draagbaar en eenvoudige bediening

De software is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Eenvoudige bediening voor zowel professionele gebruikers als beginners. Makkelijk te bezitten, gemakkelijk te gebruiken.

Gewicht

703 g

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »