• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms

Reflow

7
Sorteren op:

Lay3rs verwelkomt Reflow Filament: Samen werken aan een duurzame toekomst voor 3D-printen

Lay3rs is verheugd om Reflow Filament te verwelkomen in ons assortiment, een bedrijf met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie in de wereld van 3D-printen. Reflow Filament streeft naar een circulaire economie door afval om te zetten in waardevolle grondstoffen, zoals gerecyclede PET-flessen en andere plastic afvalstromen. Daarnaast creëert Reflow sociale impact door werkgelegenheid en kennisopbouw in ontwikkelingslanden te stimuleren. Technologische innovatie is ook een belangrijke pijler, met investeringen in onderzoek en ontwikkeling om de milieu-impact te minimaliseren en nieuwe toepassingen te ontdekken.

De samenwerking tussen Lay3rs en Reflow Filament stelt ons in staat om duurzame filamenten, gemaakt van gerecyclede materialen, aan te bieden aan onze klanten. Dit helpt bij het verminderen van de CO2-voetafdruk en het terugdringen van plastic afval in oceanen en op stortplaatsen. Bovendien zullen we samenwerken op het gebied van kennisdeling en technische ondersteuning, om onze klanten te informeren over de voordelen van duurzaam 3D-printen en hen te begeleiden bij het kiezen van de juiste materialen en technieken.

Samen met Reflow Filament bouwen we aan een duurzame toekomst voor 3D-printen. Ontdek ons assortiment duurzame filamenten en sluit u aan bij onze gezamenlijke missie om de wereld van 3D-printen te transformeren. Laten we samen bijdragen aan een groenere, schonere en verantwoordelijke toekomst voor onze planeet en haar bewoners.

https://reflowfilament.com/

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »