• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Bambu Lab ASA
Bambu Lab ASA €29,69 Excl. BTW

Bambu Lab ASA

€35,92
€29,69
Incl. BTW | Excl. Verzendkosten Excl. BTW | Excl. Verzendkosten
2-6 Dagen
Artikelnummer: GAS3P1R6
EAN: 921087642072
SKU: B01-B0-1.75-1000-spl
Informatie

Bambu ASA is een uiterst duurzaam materiaal dat uitstekende UV-, weers-, mechanische en thermische weerstand biedt. De unieke combinatie van eigenschappen maakt het een ideaal materiaal voor het printen van modellen voor buitengebruik (zoals plantenbordjes, brievenbussen, windwijzers, enz.) en structurele onderdelen die langdurige blootstelling aan uitdagende buitensituaties vereisen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is het verschil tussen ABS en ASA?

ASA is een gemodificeerde versie van ABS die een extra acrylaatcomponent bevat, wat zorgt voor verbeterde weerbestendigheid en UV-bestendigheid.

ASA behoudt de slagvastheid en verwerkbaarheid van ABS en biedt tegelijkertijd betere weerstand tegen vervaging, vergeling en degradatie door blootstelling aan zonlicht. Beide materialen kunnen bij het printen een sterke en onaangename geur afgeven, maar de geur van ASA is opvallend lichter dan die van ABS.

2. Wat zijn de verschillende toepassingen tussen ABS en ASA?

ASA is ideaal voor buitentoepassingen, zoals automotive exterieuronderdelen, bewegwijzering en buitenuitrusting, dankzij de verbeterde weerbestendigheid en kleurstabiliteit. ABS is een veelzijdig materiaal met uitstekende mechanische eigenschappen dat vaak wordt gebruikt voor binnentoepassingen.

3. Wat zijn de overeenkomsten tussen ABS en ASA?

Wat betreft fysieke en mechanische eigenschappen vertonen beide materialen een goede slagvastheid en hoge treksterkte, met bijna dezelfde niveaus van sterkte, taaiheid en stijfheid. Zowel ABS als ASA kunnen bij het printen een sterke en onaangename geur afgeven en vereisen dezelfde gesloten printerinstellingen bij het printen van modellen met een groot formaat en/of hoge vulling.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »