• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Bambu Lab AMS, Automatic Material System
Bambu Lab AMS, Automatic Material System 326,- Excl. BTW

Bambu Lab AMS, Automatic Material System

2-4 Weken, op aanvraag
SKU: SA001
EAN: 921035779444
Informatie

Overzicht:

  • Bambu Lab AMS is een intelligent systeem dat communiceert met de printkop om een soepele invoer en automatische wisseling van filament tijdens het printen te garanderen. Het kan de spanning op het filament detecteren en de invoersnelheid actief aanpassen. Met RFID-technologie identificeert Bambu Lab AMS het geladen filament en configureert automatisch de meest geschikte printinstellingen.
  • Bambu Lab AMS is uitgerust met vochtigheidssensoren en een luchtdichte behuizing, waardoor het filament droog en klaar voor gebruik blijft. Dit is vooral nuttig voor materialen van technische kwaliteit zoals nylon en polycarbonaat, die vocht opnemen.
  • Elke Bambu Lab AMS bestaat uit 4 filamentgleuven en er kunnen maximaal 4 AMS parallel worden geïnstalleerd. Met meerdere filamentgleuven kunt u nu snap-away ondersteunend materiaal of oplosbaar filament gebruiken om het verwijderen van ondersteuningen te vergemakkelijken.
  • Elke AMS wordt geleverd met 4 herbruikbare spoelen (1 spoel voor hoge temperaturen en 3 spoelen voor lage temperaturen).

 

Opmerking:

  1. De AMS ondersteunt spoelen met een breedte van 50-68 mm en een diameter van ongeveer 200 mm. Bij gebruik van de AMS raden we aan om Bambu Filament te gebruiken, dat grondig is getest in combinatie met de AMS. Als u één AMS-eenheid koopt, wordt deze geleverd met een filamentbuffer. Als u van plan bent meerdere AMS-eenheden aan elkaar te koppelen, moet u de AMS-hub aanschaffen.

  2. Zorg ervoor dat u geen zachte materialen zoals TPU of vochtig PVA gebruikt, omdat deze vast kunnen komen te zitten in de AMS. Het wordt ook sterk aanbevolen om schurende filamenten zoals glow in the dark en andere deeltjesgevulde filamenten zoals CF te vermijden, omdat deze voortijdige slijtage en storingen aan de AMS-invoertrechter kunnen veroorzaken.

  3. Probeer het gebruik van kartonnen spoelen met de AMS te vermijden. De rollen binnenin de AMS regelen de rotatie van de spoelen door wrijving tussen de plastic rand van de spoel en de rubberen rollen. Kartonnen spoelen bieden minimale wrijving, kunnen scheuren of vervormde randen hebben, en zullen daarom slippen of vastlopen, wat storingen of schade aan de AMS kan veroorzaken.

Als u meer wilt weten over de AMS, raadpleeg dan het Wiki-artikel voor een introductie en andere gerelateerde artikelen.

Inbegrepen:
1x Herbruikbare spoel van PC/ABS-legering voor hoge temperaturen
3x Herbruikbare spoel (gemaakt van ABS-materiaal)
1x Filamentbuffer,
x Buskabel - 4-pins,
1x Buskabel - 6-pins
2x Reserve filament snijder
3x M3*23 schroef
1x 550 mm PTFE-buis
1x 370 mm PTFE-buis
4x interne PTFE-buis
1x PTFE-buisconnector
1x Gebruiksaanwijzing
2x Droogmiddel (in de AMS)

Specificaties
Materiaal: ABS
Productgrootte: 368*283*224mm
Verpakkingsgrootte: 445*365*320mm
Gewicht: 5kg
Bambu Lab AMS, Automatic Material System
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »