• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
AMPC AMPC 16080
AMPC AMPC 16080 2495,- Excl. BTW

AMPC AMPC 16080

Informatie

Reorganiseer uw 3dprinters en start met onze totaaloplossing voor optimale productie capaciteit op de werkvloer! Speciaal ontworpen voor de Ultimaker 3 en S5 modellen, maar iedere configuratie van 3dprinters is mogelijk voor een efficiënte indeling van uw printerpark.  Standaard afmetingen voor het overzichtelijk en modulair inrichten van uw productieomgeving.

 

-        Voorzien van UPS voor het opvangen van stroomstoringen. De UPS heeft een capaciteit om 10 tot 20 minuten stroomuitval op te vangen. Uw printers gaan gewoon door met printen, tot de stroomvoorziening weer terug is.

-        Volledig uitschuifbaar railsysteem voor optimale bereikbaarheid en service van uw 3dprinter. De printers kunnen 100% uit het rek geschoven worden, zodat u gemakkelijk aan de achterkant het filament kunt vervangen of service kunt verrichten.

-        Optioneel Geïntegreerd UTP LAN en Wifi voor printer management en datatransfer. Naast een standalone configuratie kan het cluster ook eenvoudig op uw bestaande netwerk aangesloten worden.

-        Optioneel Touch screen console voor printer management, UPS bewaking en foutsignalering. Werk offline of in het complete netwerk met de professionele software van Ultimaker om uw printjobs te managen, of integreer de totaaloplossing binnen uw netwerk met Cura Connect.

-        Thermostaat geregelde ventilatie inclusief stof filters. Zorg voor een optimaal klimaat voor het printproces en elektronica, met temperatuur geregelde ventilatoren, inclusief  stof filters voor het tegengaan van vervuiling door omgevingsstof.

-        Afsluitbare glazen voordeur en blinde achterdeur. Voorkom ongewenste handelingen aan de 3dprinters door afsluitbare deuren. Eenvoudig in beide richtingen open te klappen voor maximale bereikbaarheid.

-        Eenvoudig verplaatsen door sterke zwenkwielen en stabiel te plaatsen door stelpootjes. Zet uw cluster neer waar u dat het beste uit komt. Door de geïntegreerde stelpootjes staat deze zeer stabiel op elke plek binnen uw werkplaats.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »