• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Lay3rs Lay3rs AMcart, een innovatieve 3D-print trolley voor het onderwijs.
Lay3rs Lay3rs AMcart, een innovatieve 3D-print trolley voor het onderwijs. 2395,- Excl. BTW

Lay3rs Lay3rs AMcart, een innovatieve 3D-print trolley voor het onderwijs.

Informatie

Lay3rs AMcart: Dé 3D-print trolley voor onderwijs | Lay3rs 3D Printing

Introductie

Lay3rs 3D Printing presenteert de Lay3rs AMcart, een speciaal ontworpen 3D-print trolley voor het onderwijs. Deze innovatieve oplossing is ideaal voor techniekonderwijs in primair en secundair onderwijs, technasiums en maker zones. Ontdek de voordelen van de Lay3rs AMcart en verrijk uw onderwijsinstelling met deze veelzijdige en veilige 3D-print oplossing.

Veiligheid en functionaliteit 

De Lay3rs AMcart is ontworpen met veiligheid als topprioriteit. De voorkant van de trolley is voorzien van veiligheidsglas, dat gebruikers beschermt en geluidsreductie biedt. Bovendien zorgen de geïntegreerde HEPA- en actief koolstoffilters voor een minimale uitstoot van schadelijke deeltjes en geuren.

Ruimte voor twee 3D-printers

Deze 3D-print trolley is geschikt voor twee 3D-printers, waardoor leerlingen en docenten tegelijkertijd toegang hebben tot de technologie. De Lay3rs AMcart is geoptimaliseerd voor Bambulab 3D-printers, maar is ook geschikt voor andere merken.

Gemakkelijke toegang en onderhoud 

De uittrekbare lades van de Lay3rs AMcart bieden eenvoudige toegang tot de 3D-printers. Dit maakt het verwisselen van filament en het uitvoeren van onderhoud een naadloos proces. De trolley heeft ook een ingebouwde opvang voor restmateriaal dat vrijkomt bij het wisselen van filament.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Gemaakt van duurzaam berken plaatmateriaal en afgewerkt met een krasvaste HPL toplaag in een stijlvolle antraciete kleur, is de Lay3rs AMcart een visueel aantrekkelijke en robuuste aanvulling op elk klaslokaal.

Ruim werkblad en opslagruimte

De Lay3rs AMcart is voorzien van een ruim werkblad voor 3D-printprojecten en een handige opslagruimte voor materialen. Dit zorgt voor een georganiseerde en efficiënte werkruimte die creativiteit en innovatie bevordert.

Interieurverlichting

De trolley is uitgerust met interieurverlichting, waardoor gebruikers gemakkelijk het printproces kunnen volgen en snel eventuele problemen kunnen opsporen.

Voordelen van Lay3rs AMcart voor het onderwijs

  1. Stimuleert creativiteit en samenwerking tussen leerlingen.
  2. Biedt gebruiksvriendelijkheid en veiligheidsmaatregelen voor zorgeloos 3D-printen.
  3. Creëert een georganiseerde en efficiënte werkruimte voor 3D-printprojecten.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »