• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Mayku Formbox
Mayku Formbox €577,69 Excl. BTW

Mayku Formbox

5 werkdagen
EAN: 5060578580002
Informatie

Maak kennis met de Mayku FormBox!


Ideeën komen tot leven met Mayku. De Mayku FormBox zorgt ervoor dat je vormen kunt produceren zoals een fabriek dat zou doen, maar dan gewoon vanuit je eigen atelier of woonkamer. De FormBox is een desktop thermovormer die al je grootste en creatiefste ideeën tot leven laat komen! De Mayku FormBox werkt met iedere stofzuiger en een breed scala aan vormmateriaal. Dit alles zonder additionele software of digitale handelingen: mallen produceren binnen enkele minuten! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Hoe werkt het?

De Mayku FormBox is een thermovormer van compact formaat en werkt nauw samen met een stofzuiger. De FormBox heeft dus geen professionele, additionele accessoires nodig! Heb jij een mooi ontwerp in gedachten voor een mooi schaaltje, chocolade bonbons of bijvoorbeeld een nieuw telefoonhoesje? Breng dit idee dan tot leven met behulp van de Mayku FormBox! Dit proces is heel gemakkelijk en werkt als volgt:
1. Maak een voorbeeld of mal van je design en plaats dit op het daarvoor bestemde vlak in de FormBox.
2. Plaats het materiaal dat je wilt gebruiken voor het maken van dit idee (bijvoorbeeld plastic) bovenin de FormBox.
3. Sluit een stofzuiger aan zodat er een vacuüm druk wordt gecreëerd.
4. Schuif het materiaal wat je wilt vormen over de mal
heen en je eerste idee is werkelijkheid geworden!

Voor wie is de Mayku FormBox bestemd?


Voor iedereen met goede ideeën! Professionals, hobbyisten, handwerklieden en zelfs scholen kunnen profiteren van de handigheid van de Mayku Formbox. Denk bijvoorbeeld eens aan alle studenten die hun ideeën binnen no-time tot leven zien komen? Creativiteit hoeft niet meer beperkt te worden! Je lessen komen tot leven en je studenten komen daarnaast in aanraking met de nieuwste technologieën en technieken die hen voorbereid op de toekomst. Bovendien een volledige vrijheid van het inrichting van je curriculum en laat de creativiteit van je studenten spreken!
Meer informatie nodig

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »