• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Lay3rs 3Dkanjers - printen in het klaslokaal met de Ultimaker 2+
Lay3rs 3Dkanjers - printen in het klaslokaal met de Ultimaker 2+ €2.475,21 Excl. BTW

Lay3rs 3Dkanjers - printen in het klaslokaal met de Ultimaker 2+

Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis
Informatie

De 3Dkanjers Experience is een volledig pakket waarmee een (basis)school direct een 3Dkanjers project kan opstarten. Naast de nieuwe Ultimaker Original Plus DIY 3D-printer bevat de Experience onder meer een intakeworkshop, een terugkommiddag, toegang tot de 3Dkanjers community en diverse support mogelijkheden. Naast persoonlijke begeleiding van een 3Dkanjers Coach, krijgen de leerkrachten en andere betrokkenen toegang tot het netwerk van 3Dkanjers en ontmoeten ze de ervaringen van andere leerkrachten.

De 3Dkanjers Discovery is een volledige leerlijn waarmee een school direct een 3D-printer project kan opstarten. De 3Dkanjers Discovery is een aanpak speciaal voor het primair onderwijs en de onderbouw voortgezet onderwijs waar het ontdekken, verkennen en gebruiken van de 3D-printer centraal staat. Tijdens de 3Dkanjers Discovery wordt er geen 3D-printer gebouwd, zoals met de 3Dkanjers Experience, maar werken we met een kant-en-klare 3D-printer: De Ultimaker 2 + of Ultimaker 2 Go. We hebben een 3Dkanjers Discovery basic of met uitgebreide begeleiding.

Wilt u direct aan de slag met een kant-en-klare 3D-printer, dan hebben we 3Dkanjers Applied. U ontvangt naast de Ultimaker 2 Plus een eigen 3Dkanjers Coach, een 3D-workshop en natuurlijk toegang tot onze 3Dkanjers Community met lesmateriaal speciaal voor het voortgezet onderwijs.

Informatie

Zodra je je hebt aangemeld voor de cursus ontvang je meer informatie en de bijbehorende cursus materiaal. Wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch en/of per e-mail contact met u op om de cursus te plannen en u van de benodigde informatie te voorzien. U hoeft na uw aankoop geen verdere actie te ondernemen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »