• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Formlabs Silicone 40A Resin
Formlabs Silicone 40A Resin 339,- Excl. BTW

Formlabs Silicone 40A Resin

2-4 Weken, op aanvraag
SKU: RS-F2-SI40-01
Informatie

Silicone 40A Resin, het eerste toegankelijke 100% siliconen 3D-printresin. Elimineer het vormen en arbeidsintensieve gietprocessen: Silicone 40A Resin maakt gebruik van Formlabs' octrooi-aangevraagde Pure Silicone Technology™ om pure siliconen onderdelen intern in slechts enkele uren in 3D te printen.

Met dit materiaal met een Shore-hardheid van 40A kunt u zachte, buigzame en duurzame onderdelen fabriceren met een rek bij breuk van 230% en een scheursterkte van 12 kN/m, waardoor ze bestand zijn tegen herhaalde cycli van rekken, buigen en samendrukken. Combineer de hoge prestaties van siliconen met de ontwerpvrijheid van 3D-printen om zeer functionele siliconen onderdelen te creëren met uitstekende chemische en thermische weerstand (-25°C tot 125°C), fijne details tot 0,3 mm en complexe geometrieën die met traditionele methoden niet mogelijk zijn.

Disclaimer: Formlabs wacht momenteel op TSCA-registratie. Totdat Formlabs deze registratie verkrijgt, kan Silicone 40A Resin alleen worden gebruikt voor onderzoeks- en ontwikkelingsdoeleinden (R&D). Formlabs verwacht de TSCA-registratie eind 2023 te ontvangen. Zodra Formlabs de registratie heeft ontvangen, kan dit hars worden gebruikt voor commerciële, R&D- en andere geschikte toepassingen.

 

Printer compatibiliteit: Form 3, Form 3+, Form 3B, Form 3B+

Compatibel met deze resin tanks: Form 3/3B Resin Tank V2.1

Opmerking: Printinstellingen voor dit materiaal zijn mogelijk nog niet beschikbaar op Form 3L- en Form 3BL-printers. Bezoek deze supportpagina voor meer informatie.

Aanvullende informatie over resin compatibiliteit is beschikbaar op deze support site

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »