• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Formlabs Form 3+ Basic Package
Formlabs Form 3+ Basic Package 2399,- €3.745,00 Excl. VAT

Formlabs Form 3+ Basic Package

€4.531,45
€3.745,00
€2.902,79
€2.399,00
Incl. VAT | Standard shipping costs within the Netherlands Excl. VAT | Standard shipping costs within the Netherlands
3-4 Business days
SKU: PKG-F3-WS-SVC-BASIC
EAN: 4260543463373
Information

Each Form 3 Low Force Stereolithography (LFS)™ 3D printer includes the essential tools required to start printing and one year of our Pro Service Plan, designed to meet the needs of your business and deliver rapid response to critical issues.

Includes:

  • 1x Form 3+ 3D Printer
  • 1x Form 3 Resin Tank V2.1
  • 1x Form 3 Build Platform
  • 1x Form 3 Finish Kit

Resin is available as an add-on.

Professioneel, betrouwbaar, veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Alles waar Formlabs voor staat is ook terug te vinden in de Form 3+. Deze opvolger van de Formlabs Form 2 werkt met een vernieuwd light processing systeem dat snellere en mooiere prints mogelijk maakt.

Volledig herzien printproces
Formlabs heeft de Form 3 intern aan een grondige vernieuwing onderworpen. De betrouwbaarheid en de kwaliteit van de geprinte onderdelen zijn zo nog verder verbeterd. Dit komt dankzij het vernieuwde systeem, genaamd Low Force Stereolithography (LFS). Ook het bouwoppervlak is lichtjes vergroot, tot een oppervlakte van 14.5 x 14.5 x 18.5 cm.

Low Force Stereolithography (LFS)
Wat is Low Force Stereolithography nu? LFS is een geavanceerde vorm van SLA (Stereolithographic Apparatus). LFS gebruikt lineaire verlichting en een flexibele resin tank om de hoogste kwaliteit te bekomen, maar werkt nog steeds met een hoogwaardige Light Processing Unit en een laser van 85 micron. Zo print u modellen met laagdiktes tussen 25 en 300 micron.

Low Force Stereolithography zorgt voor een grotere consistentie van uw printproces en een succesvollere herhaling van uw prints. De uitstekende afwerking wordt bovendien gecombineerd met zeer makkelijk te verwijderen support. De geïntegreerde adaptieve laagdikte zorgt voor een perfecte balans tussen hoge detaillering en hoge printsnelheid voor de best mogelijke resultaten.Wat is nieuw?
De Form 3 bevat 20 geïntegreerde sensoren voor een verbeterd gebruiksgemak. Het design werd aangepast en enkele onderdelen zijn snel vervangbaar. Bovendien is de resin tank volledig vernieuwd.

Voortgang op kwaliteit

Natuurlijk heeft Formlabs niet alles vernieuwd. De build platform van de Form 2 kan gebruikt worden voor de Form 3, en alle resin cartridges zijn ook compatibel met de Form 3. Het automatische navulsysteem is gebleven.

Remote Printing
Voor de bedrijfsomgeving heeft Formlabs ook remote printing system toegevoegd. Het volgen van de prints in PreForm en Dashboard was al mogelijk, maar deze vernieuwing laat toe om in teams samen te werken, elkaars voortgang te zien en vooral prioriteiten te stellen voor dringende prints.

Included:

Each Form 3 Low Force Stereolithography (LFS)™ 3D printer includes the essential tools required to start printing and one year of our Pro Service Plan, designed to meet the needs of your business and deliver rapid response to critical issues.

1 Form 3 3D Printer

1 Resin Tank

1 Build Platform

1 Finish Kit

PreForm Software

ATTENTION: resin is standard not included and needs to be ordered seperately !

 

Reviews
No reviews found
Read or write a review
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »