• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Lay3rs 3D kanjers - printen in het klaslokaal met de Utimaker 2+
Lay3rs 3D kanjers - printen in het klaslokaal met de Utimaker 2+ €2.475,21 Excl. VAT

Lay3rs 3D kanjers - printen in het klaslokaal met de Utimaker 2+

On business days ordered before 14:00, tomorrow in house
Information
3Dkanjers heeft een speciaal arrangement samengesteld voor (individuele) scholen die een 3Dkanjers project willen starten: De 3Dkanjers Experience, 3Dkanjers Discovery en 3Dkanjers Applied.

De 3Dkanjers Experience is een volledig pakket waarmee een (basis)school direct een 3Dkanjers project kan opstarten. Naast de nieuwe Ultimaker Original Plus DIY 3D-printer bevat de Experience onder meer een intakeworkshop, een terugkommiddag, toegang tot de 3Dkanjers community en diverse support mogelijkheden. Naast persoonlijke begeleiding van een 3Dkanjers Coach, krijgen de leerkrachten en andere betrokkenen toegang tot het netwerk van 3Dkanjers en ontmoeten ze de ervaringen van andere leerkrachten.

De 3Dkanjers Discovery is een volledige leerlijn waarmee een school direct een 3D-printer project kan opstarten. De 3Dkanjers Discovery is een aanpak speciaal voor het primair onderwijs en de onderbouw voortgezet onderwijs waar het ontdekken, verkennen en gebruiken van de 3D-printer centraal staat. Tijdens de 3Dkanjers Discovery wordt er geen 3D-printer gebouwd, zoals met de 3Dkanjers Experience, maar werken we met een kant-en-klare 3D-printer: De Ultimaker 2 + of Ultimaker 2 Go. We hebben een 3Dkanjers Discovery basic of met uitgebreide begeleiding.

Wilt u direct aan de slag met een kant-en-klare 3D-printer, dan hebben we 3Dkanjers Applied. U ontvangt naast de Ultimaker 2 Plus een eigen 3Dkanjers Coach, een 3D-workshop en natuurlijk toegang tot onze 3Dkanjers Community met lesmateriaal speciaal voor het voortgezet onderwijs.

Reviews
No reviews found
Read or write a review
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »