• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Zortrax Inkspire
Zortrax Inkspire 1690,- Excl. BTW

Zortrax Inkspire

€2.044,90
€1.690,00
Incl. BTW | GRATIS verzonden binnen Nederland Excl. BTW | GRATIS verzonden binnen Nederland
2-5 Werkdagen
Informatie

Instrument van precisie

Zortrax Inkspire is een 3D desktopprinter met UV-licht om fotopolymeren laag voor laag te laten stollen. De machine biedt een ongeëvenaarde precisie die het een perfecte keuze maakt voor juweliers, tandartsen, ingenieurs, en andere professionals die relatief kleine maar ongelooflijk gedetailleerde modellen nodig hebben. En het kan die modellen snel printen. Omdat elke laag van het model in één keer wordt uitgehard, is er geen tijd nodig voor een laser om deze op het oppervlakte van de hars te tekenen. Afhankelijk van het aantal modellen dat in de werkruimte is geplaatst en het type infill, is Zortrax Inkspire maximaal 8 keer sneller dan de beste SLA 3D-printers. In zo'n snel tempo werken zonder compromissen te sluiten., dat is met de Zortrax Inkspire niet langer het geval.

 
 

Zortrax Ultrasonic Cleaner for Zortrax Inkspire

Zortrax Ultrasonic Cleaner is een apparaat dat hoogfrequente geluidsgolven gebruikt die in water verspreiden om modellen automatisch schoon te maken. Vul de container gewoon met water, plaats het model erin en schakel hem aan.. Het reinigingsproces duurt meestal tot 20 minuten.

 
 

Zortrax Ultrasonic Cleaner

Image
 

Fotopolymeertechnologie

Zortrax Inkspire werkt in een fotopolymeertechnologie wat inherent preciezer is dan FDM. Laag hoogte kan worden ingesteld op slechts 10 micron. Optimale muurdikte is slechts 65 micron, hetzelfde als X / Y positionering nauwkeurigheid. Op deze manier is het mogelijk om 3D print modellen te maken met een anders onbereikbaar niveau van detail. De printer werkt met Zortrax Resin. Harsen van derden worden ook ondersteund, op voorwaarde dat ze kan worden uitgehard door UV-licht met een golflengte van 405 nm.

Image
 

Erfgoed van kwaliteit

Zortrax 3D-printers hebben wereldwijd talloze prijzen gewonnen en zijn het toppunt van kwaliteit voor professionals geworden. Ze vonden onder andere hun weg naar Bosch en NASA. Door jarenlange kwaliteits producten te leveren aan high-end bedrijven hebben we klantgerichte ondersteunende diensten ontwikkeld die wereldwijd beschikbaar zijn. Zortrax Inkspire heeft dit allemaal en meer om een het waar te maken.

 
 
Image
 

Specificatie

Technische data

ImageReviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »