• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms op diverse locaties in Nederland
Lay3rs voordeel verpakking van 12 rollen PLA/ABS filament
Lay3rs voordeel verpakking van 12 rollen PLA/ABS filament €247,11 €267,27 Excl. BTW

Lay3rs voordeel verpakking van 12 rollen PLA/ABS filament

Uitverkoop
€267,27
€267,27
€299,00
€247,11
Incl. BTW | GRATIS verzonden binnen Nederland Excl. BTW | GRATIS verzonden binnen Nederland
Informatie

Lay3rs levert een hoge kwaliteit filament wat zorgvuldig geselecteerd en getest is op de meest populaire desktop 3d printers zoals Ultimaker, Builder en zelfs voor de 3dprinterpen. Wij hebben alle soorten op voorraad en kunnen direct leveren, zowel in onze winkel op de Grote Berg 60 in Eindhoven als via de webshop kunt u het beste filament kopen. Een overzicht van onze producten:

  • PLA(Poly Lactic Acid) is een thermoplast die is geëxtrudeerd uit het zetmeel van planten, zoals maïs, cassave, suikerriet, graan of suikerbiet. Omdat PLA is afgeleid uit biologische bronnen is deze biologisch afbreekbaar.  PLA heeft derhalve een veel kleinere milieubelasting dan thermoplasten uit fossiele brandstoffen. PLA  is een sterk, gebruiksvriendelijk premium PLA filament, ideaal voor 3d printen. Het filament is enigszins gemodificeerd, waardoor het de typische kermerken van PLA behoudt, maar zelfs nog sterker en minder breekbaar is.
  • ABS(acrylonitril butadiene styrene) is een thermoplast, zoals zijn naam impliceert, geproduceerd wordt uit de polymerisatie van acrylonitril , butadiene en styreen. ABS wordt gemaakt uit fossiele brandstoffen, wat betekent dat het niet biologisch afbreekbaar is en heeft een grotere milieubelasting dan PLA bijvoorbeeld.  ABS is een extra sterk slagvast filament, ideaal voor het 3d printen van solide objecten.
  • PVA filament is snel oplosbaar in water, hecht goed op kunststoffen en print gemakkelijk. Daarom is het een uitstekend ondersteunend materiaal voor dual-extruder 3d printen.
  • PA12 NYLON  is een hoogwaardig polyamide filament met een glasheldere natuurlijke kleur. Het polymeer nylon PA12 wordt veel gebruikt in de machine- en automobielindustrie, omdat de combinatie van kenmerken, zoals de mechanische sterkte, flexibiliteit, transparantie, UV-bestendigheid en weerstand tegen chemicaliën, uniek zijn.
  • TPC FLEX 45 is een zeer flexibel filament voor 3d printing ter vervanging van rubber. De combinatie van flexibiliteit, mechanische sterkte, duurzaamheid en een goede bestendigheid tegen chemicaliën en hoge temperaturen,  maakt het een uniek filament.
  • TPC FLEX 65 is een semi flexibel filament voor 3d printing. Het is gemakkelijk te knopen als filament en buigzaam in niet al te robuuste 3d vormen. De mechanische sterkte, duurzaamheid en goede bestendigheid tegen chemicaliën en hoge temperaturen maakt het een uniek filament.

Onderstaande kleuren zijn beschikbaar in PLA en ABS:

naturel
clear
zwart
wit
hemels blauw
rood
appel groen
geel
oranje
zilver
roze (fluor)
magenta
parelmoer wit
geel goud
brons goud
ijzergrijs
paars
bruin
donker blauw
donker groen
geel fluor
oranje fluor
transparant fluor
groen/geel 'Glow in the Dark'
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »