• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms op diverse locaties in Nederland
Formlabs Form Pro Service Plan
Formlabs Form Pro Service Plan 499,- Excl. BTW

Formlabs Form Pro Service Plan

€603,79
€499,00
Incl. BTW | GRATIS verzonden binnen Nederland Excl. BTW | GRATIS verzonden binnen Nederland
SKU: SVC-PP-02P
Informatie

Lay3rs Pro Service Plan

Kies bij uw Form 3 een Pro Service Plan voor 1, 2, of 3 jaar. De twee en drie Pro Service Plan opties zijn inclusief een verlengde garantieperiode van één, respectievelijk twee jaar. Kiest u een plan voor één of twee jaar zijn deze voor afloop van deze periode weer met één jaar te verlengen.

Beschikbaarheid van uw product is van groot belang voor iedere professional. Daarom kan een Form 3 geleverd worden inclusief een Pro Service Plan (PSP). Achter dit plan zit een team van Lay3rs en Formlabs specialisten die exact weten hoe ze u het best kunnen ondersteunen.

Premium 3D Printing Support

Het Pro Service Plan omvat een online introductie training en de beste telefonische en email support en een hot swap mocht een uw printer terug moeten ter reparatie

Introductie Training

Maak een goede start met onze speciale online introductie training.

Telefonisch support

Met het Pro Service plan heeft u toegang tot de gecertificeerde support medewerker van Lay3rs 3dprinting en Formlabs. We zijn iedere werkdag bereikbaar van 10:00u tot 18.00u en op zaterdag van 10:00u tot 17:00u.

Priority email support

U krijgt topprioriteit binnen ons email ticketsysteem. Stuur ons een email en een Lay3rs support technicus neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Hot swap

Als onze support medewerker concludeert dat de printer gerepareerd moet worden, sturen we u direct een leenprinter, voordat we uw printer terug hebben ontvangen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »