• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms op diverse locaties in Nederland

IGUS IGLIDUR

3
Why iglidur® 3D printing materials? High-performance plastics from the specialist As a tribological specialist, igus® also researches in the 3D printing technology to provide maximum possibilities for the construction of moving applications with lubri
Lees meer
Sorteer op:
€56,68
* Incl. BTW | Excl. Verzendkosten
Direct Leverbaar
€76,16
* Incl. BTW | Excl. Verzendkosten
Direct Leverbaar
€76,16
* Incl. BTW | Excl. Verzendkosten
Direct Leverbaar

Waarom iglidur® 3D printing materialen?

Iglidur is de specialist in het creëren van plastics met hoge performances. Met hun specialisaties in 3D print technologie zijn ze ook onderzoek gaan doen naar de 3D print technologie en hoe kunnen zorgen dat ook u de maximale mogelijkheden haalt uit het creëren van uw 3D prints. Het resultaat is materiaal dat instaat is om bewegende constructie onderdelen te printen die werken zonder smering of onderhoud.  Lay3rs is dan ook trots om de hoog presterende iglidur® plastic materialen te verkopen. Afhankelijk van het gekozen materiaal, is het zelfs mogelijk om het zelfde iglidur® materiaal dat ge3D-print te gebruiken in serie productie. Of u nu een materiaal zoekt voor prototypen of kleine oplages - je kan altijd vertrouwen op de kwaliteit van igus® plastic en service.

Voorspelbare levensduur

Met meer dan 135 biljoen jaarlijkse test bewegingen, test igus® iglidur® plastic op slijtage, de wrijving coefficient en andere relevante eigenschappen. Hierdoor is het mogelijk om precieze voorspellingen te geven over de levensduur van de onderdelen bij bewegende toepassingen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »