CraftUnique CraftBot Plus Anthracite gray

€1.195,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 12:00 besteld, morgen in huis

Informatie

Nieuwe generatie
We zitten in een tijd waar de 3D Printers steeds toegankelijk worden voor de grote markt. De nieuwe generatie CraftBot Plus werkt hier dan ook zeker aan mee. We zien in 2017 dan ook meer en meer 3D Printers die steeds gebruiksvriendelijker worden, steeds meer mogelijkheden bieden en steeds betaalbaarder worden. Daar is deze 3D Printer zeker een goed voorbeeld van.Maak kennis met de nieuwe CraftBot. Net als veel 3D printers heeft dit apparaat zijn weg naar de markt gevonden via crowd-funding. Met zijn gebruikersgemak, degelijke bouwkwaliteit, betaalbaarheid en vele mogelijkheden een ideale 3D Printer voor iedereen en vanaf nu te koop in Nederland.


Allerlei opties
De CraftBot Plus heeft een ''Direct Drive'' extruder en daarnaast ook een behoorlijk groot verwarmd bouwoppervlak. Om die reden is de printer niet extreem snel, maar kan hierdoor wel met zeer veel materialen en precisie printen. De printer kan overweg met o.a. ABS, PLA, HIPS, PETG, Nylon, Flexibel filament, LayWood, Laybrick. Filament kunt u apart bestellen en wordt standaard niet bij de printer mee geleverd.

CraftBot Plus

De CraftBot Plus is een upgrade van de originele CraftBot. Wat betreft het uiterlijk van de printer is er weinig veranderd. Alleen door middel van een nieuw moederbord kan de printer met 24 volt overweg en daardoor het bouwoppervlak tot zelfs 110 graden verwamen. Daarnaast zit er een nieuwe aansluiting op het moederbord voor een dubbele extruder, een verbetering die in de toekomst voor deze printer zal komen. 

Inovatieve software
De CraftBot word standaard geleverd met de Software van CraftBot: Craftware Slicer. Deze software is niet alleen makkelijk voor een beginnende gebruiker, maar biedt ook erg veel mogelijkheden voor de meer ervaren gebruiker.Supporting video's: http://craftunique.com/videos

 

Specificaties

 

Printen

 
Afmeting printer                L: 40 cm
B: 46 cm
H: 45 cm 
Bouw volume 25x20x20 cm
Laag resolutie 100 Micron (High)
200 Micron (Medium)
300 Micron (Low) 
Positie precisie X,Y: 4 Micron
Z; 2 Micron 
Filiament diameter 1,75 mm
Diameter nozzle 0,4 mm
Print Snelheid 50 - 200 mm/s

Temperatuur

 
Omgevings Temperatuur                                       15 - 32°C
Opslag Temperatuur 0 - 32°C
Spuitkop Temperatuur (Werkend) 180 - 260°C
Bouwplaat Temperatuur (Werkend) 50 - 100°C
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »