• Marktleider in 3D Printing
  • Hoogwaardige service en support
  • Fysieke showrooms
Simplify3D
Simplify3D €144,59 Excl. VAT
On business days ordered before 14:00, tomorrow in house
Information

ALL-IN-ONE 3D Printing SOFTWARE

De Simplify3D Software suite bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met het maken van prints op uw nieuwe 3D-printer. Importeer uw digitale modellen, selecteer uw vooraf geconfigureerde instellingen, en genereer uw G-code instructies in seconden. Bekijk een geanimeerd voorbeeld van de printvolgorde en start uw print wetende dat u uw model voor de best mogelijke printkwaliteit heeft geoptimaliseerd!

Naadloze integratie.

Het beste van alles, is Simplify3D Software speciaal afgestemd voor gebruik met uw nieuwe 3D-printer. Het bevat reeds alle pre-geconfigureerde instellingen die u nodig hebt om te beginnen snel en gemakkelijk afdrukken. Neem uw drukwerk ervaring naar het volgende niveau en aan de slag met Simplify3D Software vandaag!

Ongeëvenaarde afdrukmogelijkheden

Ontdek prachtige afdruk mogelijkheden met deze revolutionaire eigenschappen:

  • Intelligente ondersteunende structuren - U bepaalt waar draagconstructies worden geplaatst. Gebruik de muis om steunen toe te voegen of te verwijderen op basis van uw voorkeuren. Bespaar op afdruktijd, materiaal en optimaliseer uw prints met steunen die gemakkelijk en schoon wegbreken. Een must-have voor grote complexe prints!
  • Variabele slice instellingen - Pas verschillende slice instellingen toe in hetzelfde deel, zoals een 40% infill basis en een 15% infill top. Je kan ook variëren in laaghoogte, snelheid, temperatuur, of enige andere instelling om een ongelooflijke printkwaliteit te bereiken. Deze functie is ook zeer nuttig voor het testen en kalibreren - pas één instelling toe elke 10mm en evalueer dan de print om uw optimale afdrukkwaliteit instellingen te bepalen. Dit is een geweldige manier om de mogelijkheden van uw printer te fine-tunen.
  • Virtueel afdrukvoorbeeld - Bekijk een virtuele animatie hoe uw model wordt gebouwd, dit kan laag-voor-laag of per lijn. Deze gedetailleerde weergaven van het bouwproces stelt u in staat om verbeterpunten te identificeren voordat u begint met afdrukken.
  • Geavanceerde multi-part printen - voeg modellen van uw keuze toe en laat de software de onderdelen plaatsen om uw print bed capaciteit te maximaliseren. U kunt ook verschillende instellingen gebruiken voor de verschillende modellen die op hetzelfde bouwplatform zijn geplaatst. Bijvoorbeeld, als u 3 delen in een keer afdrukt, kunt u de optimale instelling van elk onderdeel kiezen. De speciale multi-part afdrukmodus optimaliseert hoe vaak de printer beweegt tussen de verschillende delen om de afdrukkwaliteit te verbeteren en de afdruktijd te verkorten. We vereenvoudigen complexe multi-part afdrukken.
  • Fijne detailering, dikke infill - Gebruik deze instelling om tijd te besparen wanneer u gebruik maakt van een zeer fijne laaghoogte. U kunt 3 zeer fijne 0.1mm lagen afdrukken terwijl u 1 dikke 0.3mm infill-laag afdrukt. Het kost slechts een muisklik om deze functie te activeren. Het kan uren van afdrukken schelen waarbij de fijne detaillering aan de buitenzijde behouden blijft.

 

Voor meer informatie bezoek: http://www.simplify3d.com/
Supported printers: https://www.simplify3d.com/software/supported-printers/


Technische gegevens

Na aanschaf ontvangt u de software per e-mail als elektronische download. Let op: het onderwerp is 'Simplify3D Software Product Key'. Als u de e-mail niet heeft ontvangen controleer dan uw spam mappen.
De software is cross-platform en kan op Windows, Mac OS X of Linux-systemen worden geïnstalleerd.
De software is engelstalig.

Systeemvereisten: Intel Pentium 4 of hoger processor, 2 GB RAM of meer. Windows XP of hoger, Mac OS X 10.6 of hoger, Linux Ubuntu 12.10 of hoger. OpenGL 2.0 ondersteunend systeem.

Reviews
No reviews found
Read or write a review
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »